DutchEnglishGermanLithuanianPolish

Werknemers

Uitzenden

Uitzendwerk kan de start zijn van een vaste baan het is de perfecte start als je op zoek bent naar het ontwikkelen van je kwaliteiten of het uitbreiden van je ervaring. Bekijk onze vacatures voor alle uitzendmogelijkheden die wij bieden. Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan contact met ons op en laat ons jouw helpen die droombaan te vinden.

Neem contact op

Detacheren

Detacheren is de ideale combinatie van zekerheid en flexibiliteit. Of je nu nieuw bent op de arbeidsmarkt en je nog niet wilt binden tot een vaste aanstelling of juist op zoek bent naar zekerheid, detacheren is een goede keuze.

Neem contact op

Werving & Selectie

Wij streven er naar om onze werving & selectie procedure zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken. Samen gaan wij kijken waar jij naar op zoek bent en hoe wij hierin kunnen assisteren. Natuurlijk is onze werving & selectie procedure geheel vrijblijvend. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Huisvesting

Ben je afkomstig uit het buitenland en wil je werken in Nederland? Wij kunnen zowel werk als huisvesting voor je regelen. Wij nemen al het vervelende werk uit handen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op